Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Ouder-Kind retreat
Winter- dromenland
14 januari 2024

Een inspirerende, magische, verbindende dag in de natuur samen met jouw kind!

Bewustwording,
ontspanning,
plezier &
verbinding samen.

Wil je weten hoe je jouw kind op een lichte en leuke manier kunt helpen ontprikkelen, zonder strijd of gedoe?

Vind je het belangrijk om ruimte te maken om jouw kind te helpen ontspannen en lijkt het je fijn dit samen te doen?

Wil je weten hoe je speels het lichaam kan ontdekken, zodat jouw kind grenzen kan voelen en leert aangeven, dicht bij zichzelf kan blijven? Een stevige basis voor (toekomstige) uitdagingen op zijn of haar pad.

Wil je jouw kind helpen de kracht in zichzelf te ervaren, zodat het leert vertrouwen op zichzelf en nieuwe dingen durft te ontdekken waardoor het groeit en daarvan geniet?

Wil je dat jouw kind nieuwe tools aangereikt krijgt die hij of zij direct praktisch kan toepassen, zodat het snel spanning en onrust kan loslaten?

Vind je het leuk om andere bewuste ouders met jonge kinderen te ontmoeten op een magische plek in de natuur?

Wil je de dromen van jou en jouw kind voor het nieuwe jaar helder en visueel maken, zodat jullie verlangens uit kunnen komen?

En wil je vooral veel plezier beleven!

Ga dan samen mee op
het ouder-kind retreat,
Winterdromenland.
Mobirise

Een gezellig, inspirerend, verbindend en ontspannen samenzijn waarbij jullie je verwonderen en verbinden
met de elementen van de natuur en elkaar.

Op een magische plek in de omgeving van Breda komen we op zondag 14 januari 2024 samen met een groep ouders en kinderen.

Jullie nieuwsgierigheid zal toenemen als je de binnenruimte inloopt. De zachte dekentjes liggen klaar rond de middelcirkel waar de klankschalen van Wies klinken, terwijl jullie een fijn plekje zoeken. 

Een dag volgt waarin jullie samen plezier beleven en bewustwording zal groeien met oa. ouder- kindyoga, mantra’s zingen, creativiteit, meditatie met sound en nog veel meer verrassingen, aangepast op de leeftijd van jouw kind, aansluitend bij het thema 'Winterdromenland'

Met daarnaast ruimte om te zijn, uit te rusten en gelijkgestemde bewuste ouders te ontmoeten.

Ervaring is niet nodig.
Volg je nieuwsgierigheid!
Je bent van harte welkom op deze dag!
Alle zintuigen zullen worden aangesproken.

Even niks moeten maar samen ZIJN in het moment!!

De exacte inhoud van het programma voor deze dag houden we bewust nog een beetje geheim omdat we jullie echt mee willen nemen in verwondering en nieuwsgierigheid. 

Wat kun je verwachten?
- Verschillende groepsactiviteiten
- Limonade, koffie & thee met lekkere tussendoortjes
- Een lekkere en gezonde (kidsproof) lunch
- En nog heel veel meer....

Mobirise

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 14 januari 2024 
Tijd: 10:00-16:30 uur 
Locatie: Omgeving Breda, exacte locatie volgt.
Investering: €155 (een ticket is voor 1 ouder + 1 kind)

Leeftijd: van 4-8 jaar. 
(Overleg over 3 jarigen mogelijk!)

Maximaal 11 plekjes, vol = vol

Mobirise
Mobirise
Mobirise

Veel gestelde vragen:


Staat jouw vraag er niet bij?

Mail ons jouw vraag,
klik hier.

De dag sluit het beste aan voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar.
Wil je met jouw kind van 3 of 9 jaar meedoen, neem dan even contact met ons op via de mail. 

Als je meerdere kinderen hebt kunnen we ons voorstellen dat je ze deze dag allemaal / allebei gunt. Omdat we deze dag helemaal inrichten op duo's en de activiteiten hierop afstemmen ben je superwelkom met 1 kind. En de volgende keer met de ander ;-)

Gezelligheid, plezier, inspiratie, verbinding met je kind en andere bewuste ouders. Creatieve tools voor bewustwording om thuis in te zetten om jouw kind te helpen ontspannen en gevoelens beter te begrijpen. Een magische dag om nog lang op terug te kijken samen!

Bij betaling op de betaalpagina ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Annulering dient schriftelijk per mail te gebeuren.

- Bij opzeggen tot 14 dagen voor de retreat wordt €15,00 in rekening gebracht
- Bij opzeggen tot 7 voor de retreat wordt €30,00 in rekening gebracht
- In de laatste 7 dagen is het ticket alleen overdraagbaar en vindt er geen restitutie meer plaats.
- Meedoen is op basis van eigen risico.

Mobirise

Wies Frijters

Even voorstellen ...

Na ruim 7 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs viel ik uit en werd afgekeurd. Op mijn zoektocht naar antwoorden en herstel van mijn burn-out volgde ik een kinderyoga-opleiding en in Bali meerdere sound en mantra cursussen. 

Uiteindelijk kwam ik met PMA-coaching tot de kern van mijn klachten en kwam mijn energie en gezondheid terug! Ik volgde in 2019 de PMA-coachopleiding.

Al ruim 3,5 jaar begeleid ik binnen mijn PMA-coachpraktijk moeders snel en effectief naar de oorzaak van triggers in de opvoeding met hun kind, zodat ze daar blijvend vanaf komen. Waardoor er snel rust en verbinding met zichzelf en elkaar binnen het gezin ontstaat.

Daarnaast verbind ik ouders en kinderen binnen het nieuwe CONNECT & RELAX groepsprogramma en ontwikkel ik prachtige kindermeditaties voor het jonge kind incl. live muziek, zodat gedoe en strijd voor het slapengaan plaatsmaakt voor rust en een gezellig verbindingsmomentje samen.

Ik kijk er onwijs naar uit, jullie live te ontmoeten en mijn enthousiasme, kennis en creativiteit te delen tijdens het Ouder-kind retreat dag.

Een diep verlangen vanuit mijn hart.

www.wiesfrijters.nl

Mobirise

Marlous De Jong

Even voorstellen ...

Ik sta sinds 2013 voor de klas in het basisonderwijs. Tijdens de periode dat ik uitviel binnen mijn werk op de basisschool kwam yoga op mijn pad. Inmiddels combineer ik het parttime lesgeven aan groep 3/4 met het geven van yogalessen en het organiseren van workshops en retreats voor vrouwen door het gehele land.

Ook op de basisschool waar ik werk zet ik yoga en mindfulness in om kinderen de verbinding met zichzelf en anderen nog beter te laten ervaren. Ook heb ik hiervoor de opleiding schoolverlichting bij De Nieuwe Yogaschool gevolgd zodat ik hierin met diepgang binnen verschillende thema's aan de slag kan gaan.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan op school en tijdens de verschillende yogaopleidingen neem ik mee het ouder & kind retreat  in. Een droom die uitkomt in de natuur een dag te organiseren waarbij de verbinding tussen ouder & kind helemaal centraal staat!

www.insideyoga.nl 

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Wies Frijters - Soundhealing en Mantra's
Gun jezelf en jouw kind deze heerlijke dag vol rust, tijd, liefde en aandacht voor elkaar.

Meld je direct aan voor het
Ouder-Kind retreat, winter- dromenland
14 januari 2024